Träningsresa

Kosthjälpen

Följ med Kosthjälpen.se och Apollo till Playitas, Fuerteventura!

Nu har du chansen att få bukt på din vikt, hälsa och/eller sockerberoende på riktigt. Föreläsningar om vikten av en bra tarmflora och stabilt blodsocker, kostrådgivning och sockeravvänjning är några av punkterna som vi går igenom under veckan. Vi mixar våra dagar med härliga power walks, gruppträning, föreläsningar, sol och bad samt mingel. Känner du för att prova på att spela golf, simma eller varför inte surfa finns det möjlighet även för detta då vi befinner oss på Europas största träningskomplex. Allt detta gör vi i vacker miljö och i eget tempo.

Jag finns på plats hela veckan och hjälper och stöttar dig med starten av ditt nya hälsosamma liv. Tillsammans jobbar vi med grunden till varför du har tagit sockret eller maten som tröst när livet känns tungt. Tvättar bort ditt sötsug och får redskap och kunskap till ett fortsatt hälsosamt liv på egen hand.

Kom själv, med mannen eller väninnan. Jag garanterar dig att du kommer komma tillbaka med kunskap, motivation, ett leende och rätta verktyg för ett fortsatt hälsosamt liv som ger dig förutom viktnedgång en hälsosam kropp full av energi och stolthet.

OBS! Då det är kort tid fram till avresa är den sista bokningsdagen 17/12! (Köpenhamn/Stockholm) Missa inte detta fantastiska tillfälle! / Sussi, Kosthjälpen.se

BOKA DIN RESA GENOM ATT RINGA alt. MAILA KOSTHJÄLPEN.SE